Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Kürtaj izmir Assos Kadın Doğum


İzmir bölgesinde yaşayan bayanlarımız acil kürtaj randevusu almak istediklerinde panik olabilmektedirler. Kürtaj izmir adet gününüz yani rutin düzenli gelen mens, regly kanamanız gelmediği durumlarda veya adetiniz gecikmesinde aklınıza gebelik şüphesi gelmelidir.
Hatta adetiniz, regly kanamanız normalden farklı geldiği taktirde gebelik sorusu aklınıza çekmeli. Adet düzensizliği birçok bedeni olabilir bunlar hormonal veya anatomik nedenlere bağlı olabileceği gibi aynı Zamanda Gebelik E yani hamilelik mevcutsa bu da bir adet gecikmesi nedeni olabilir. Hamilelik tespiti evinizde yapabileceğiniz basit idrar testi olabile. İdrar da yapılan gebelik hamilelik testleri eczane den alınabilir. İdrar da yapılan hamilelik - gebelik testleri güvenilirliği %100 değildir. Yani idrar testi yanlış sonuç verebilmektedir. İdrar testinden daha değerli olan gebelik testi kan da yapılan Bhcg testi olarak bilinen kanda B-Hcg gebelik testidir. Kanda gebelik pozitif diyebilmek için 5 in üstünde bir sonuç ve kontrol testi ve ultrasonla kontrolü gerekir. Kanda gebelik testi yapıldıktan sonra gebelik hamilelik varsa mutlaka uzman Jinekolok a başvurmalısınız. Kadın doğum uzmanının ultrasonda gebeliği görmesi ve gebeliğin kaç haftalık olduğunu tespit etmesi ayrıca dış gebelik ile normal gebelik ayrımını yapması gerekmektedir. Gebelik tespiti sonrasında hamilelik 4-8 hafta arasında ise ve istenmeyen bir gebelik söz konusuysa kürtaj, vakumlu kürtaj işlemi hakkında bilgi alınabilir. İstenmeyen gebeliklerde hijyenik ortamda ağrısız ve güvenli bir tıbbi tahliye yani kürtaj operasyonu tıbbı kurallara göre yapıldığı taktirde korkulması gereken bir yöntem değildir. Kürtaj Hakkı'nda dağa fazla bilgi ve istenmeyen gebeliklerde kürtaj Hakkı'nda daha fazla bilgi ve randevu almak için operasyon bilgisi için kürtaj merkezimizi arayınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...