Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ruha sahipseniz dijital dönüşümlerle işlerinizi daha iyi yerlere getirebilirsiniz. Günümüzde bu dijital dönüşümün en başlarında gelenlerden bir tanesi de internet üzerinden şirket kurmaktır.
Artık birçok insan e-şirket kurmak istiyorum şeklinde yazılar paylaşmaktadır. Bu alanda kendini geliştiren ve sizlere kaliteli hizmet sunan sitelerden biriside esirket sitesi olmaktadır. Peki bu siteler nasıl çalışır?

e-şirket Nasıl Çalışır?


Kuruluş işlemleriniz interaktif vergi dairesi üzerinden online olarak yapılmaktadır. Şirket kurulumları için gerekli evrakları yüklediğinizde sistemimizde kayıtlı bir mali müşavire yönlendirilirsiniz ve muhasebe süreciniz mali müşaviriniz tarafından takip edilir. Ön muhasebe programına gireceğiniz verilen üzerinden resmi muhasebeniz tutulmaktadır. Sürecin doğru ve eksiksiz yürütülebilmesi için e-fatura olmayan evraklarınızı en geç bir sonraki ayın 10. Gününe kadar sisteme girmiş olmanız gerekmektedir. Başvurunuz vergi dairesine iletildikten sonra yoklama memurları tarafından ziyaret edilecek ve şirket açılış işlemleriniz tamamlanmış olacaktır. Vergi dairesi tarafından yapılacak yoklama esnasında faaliyet adresinde bizzat bulunmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Kuruluş tamamlandığında vergi levhanız mali müşaviriniz tarafından sisteme yüklenecek ve mail yoluyla haberdar edileceksinizdir. E-fatura geçiş işlemleriniz bu site tarafından yapılacaktır. Bu platformu kullanmak için e-fatura kullanıcısı olmanız gerekmektedir. Kağıt fatura kullanan işletme sahiplerine hizmet sağlamadıklarını üzülerek belirtmektedirler. Sizlerde bu sistemler sayesinde işlerinizi daha çok kolaylaştırabilirsiniz.

eŞirket Blog

Bizler e-şirket kurma ile ilgili güncel bilgileri  blog.esirket.com adresinden takip ediyoruz sizlerde bu konuda doğru bilgiler istiyorsanız bu blogu takip etmenizi öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...