Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Egepen Kış Ürünleri

Halk arasında egepen denildiğinde akla ilk olarak pencere gelmektedir. Yıllardır yapılan reklam sayesinde güçlü slogan kullanımı ile Türkiye’de büyük bir alanda hizmetimizi sürdürmekteyiz. Bu alanda yaptığımız yenilikler ve edindiğimiz tecrübeler ile işimize son süratle devam etmekteyiz. Egepen olarak müşterilerimiz bizimle istedikleri zaman iletişime geçebilir. Müşteri destek hattımız sayesinde sorularınıza cevap alabilirsiniz.




Egepen olarak kış ürünlerimiz arasında pvc kapı sistemleri ve pvc pencere sistemleri bulunmaktadır. Kışın evinizin içini yeterince sıcak tutmayan ve soğuk geçiren bazı pencerelere sahipseniz bu alana bizimle iletişime geçerek evinizdeki pencereleri yenileyebilirsiniz. Bu konuda size uzman arkadaşlarımızla bilgi vereceğiz.



Pencereler kışın özellikle eve soğuk girmemesi adına varlar. Böyle bir durumda pencerelerinizin işlevini kaybetmesi değiştirmenize neden olacaktır. Pvc pencere sistemlerimiz sayesinde evinize soğuk girmez. Alanında uzman ve bilgili kişilerle çalıştığımız için bu konuda oldukça titiz davranmaktayız. Pencere sistemlerimiz alt sistemleri de bulunur. Legend, Zendow ve Zendow plus sistemleri sayesinde birçok sistem hakkında bizden bilgi alabilirsiniz. Kışın işinize yarayacak bir diğer ürünümüzse kapı sistemleridir. Kapı sistemlerimiz kışın özellikle dışarıdan soğuk hava gelmesini engellemektedir. Evinizde balkon bulunuyorsa kapı sistemlerimizden birisini evinize monte edebiliriz. Bu sayede evinize soğuk girmeden evinizin içerisi sıcak kalacaktır. Bu durum sizin ekonomik olarak tasarruf etmenize neden olup daha rahat bir kış geçirmenize yardımcı olacaktır.



Egepen Ankara Bayisi : www.egepenyildiz.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...