Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Pimapen pencerelerin avantajları nelerdir


Pimapen pencerelerin avantajları nelerdir

pimapen pcv 1. PVC pencereler enerji verimliliğinde Bir Numaradır Bir pencerenin çerçevesi, enerji ve düşük maliyetli termal yalıtımı teşvik etmede belirleyici bir rol oynamaktadır. Alüminyum veya ahşap pencerelere göre PVC profillerden yapılmış pencere profilleri. Daha iyi yalıtım değerlerine sahiptirler ve enerji ve ısıtma maliyetlerini azaltabilirler. Pasif ev standardında pimapen pencere çerçeveleri kullanıldığında özellikle yüksek bir enerji tasarrufu potansiyeli vardır. Günümüzde pasif ev pencereleri, son teknoloji PVC profilleri ve şu anda oldukça yaygın üçlü cam kullanılarak verimli ve düşük maliyetli olarak üretilebilmektedir.

PVC pencereler çok iyi bir maliyet-fayda oranına sahiptir

Pimapen pencereler hem tedarikte hem de tüm yaşam döngüsü boyunca net maliyet avantajları sunar. Ahşap çerçeveler PVC profillerden yaklaşık% 20-30 daha pahalıdır ve alüminyum pencereler en pahalı alternatifi temsil eden% 30 daha pahalıdır. 50 yıldan fazla süren tüm kullanım ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu potansiyeline ve minimum bakıma dayanarak, maliyetler de uzun vadede kaydedilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...