Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Auzef Ders Notları

Auzef İstanbul Üniversitesi tarafından sunulan açık öğretim ve uzaktan eğitim avantajıdır. İstanbul Üniversitesi’nde örgün okuyan öğrenciler ile hemen hemen aynı şartlarda değerlendirilen uzaktan eğitim ve açık öğretim öğrencileri için üniversite tarafından ders notları hazırlanmaktadır. Öğrenci giriş sisteminde bulunan bu notlara çalışarak ve ünite sonu sorularını çözerek derslerde başarı sağlanabildiği gibi Auzef ders notları sunan çeşitli yayın evlerinden de notlar alınabilir.

Bazı öğrenciler sadece üniversite tarafından sunulan notlarla yetinerek başarılı bir şekilde eğitim hayatlarına devam ederken bazı öğrenciler ise konuları daha detaylı bir şekilde anlayabilmek adına ek kaynaklara başvurabilmektedir. Auzef ders notları sunan yayın evlerinin dışında bireysel olarak not sunan kişilerde bulunmaktadır. Öğrenciler bu kişilerden de not alabilmektedir.

Auzef Ders Notlarına Nereden Ulaşılır?

Auzef ders notları öğrencilerin kendi bilgilerini girerek öğrenci bilgi sistemine tıklaması ve açılan sayfanın sol kısmındaki ‘’Öğrenim Bilgileri’’ kısmına tıklayarak burada bulunan ‘’Dokümanlar’’ sekmesinden indirilebilir. Ayrıca mobil uygulama ‘’Auzef’’ tarafından da öğrenciler hangi dersleri görecekler ise bunun detaylarını indirebilirler.
Auzef öğrencilerinin ders notu elde edebilmesi için çoğu kişi sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşımlar yapmaktadır. Auzef öğrencileri tarafından oluşturulan Facebook, İnstagram ve Whatsapp gruplarına giriş yaparak buradan da ders notlarına sahip olabilirsiniz. Ayrıca bireysel olarak ders notu sunan üst sınıfların notlarını da alabilirsiniz. İsterseniz bütün bilgileri harmanlayarak kendi notlarınızı da oluşturabilirsiniz.

Tüm Auzef ders notları için sitemizi ziyaret ediniz : https://www.auzefdersnotlari.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...