Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Fidan Ara Deve Tabanı Hakkında Bilgi

Türkiye'nin en güvenilir fidan satıcıları FidanAra.com Da
Türkiye piyasasında yakın zamanlarda fazlasıyla popüler olan ve geniş salonlarda, ofislerde, avlularda, hatta filmlerde de fazlasıyla görmeye alışkın olduğumuz deve tabanı , yeniden trend bitkiler arasına da girmektedir. Büyük ve iri olan yaprakları ile herkesin de göz aşinalığı olan bu bitki, fazlasıyla iyi bakıldığı taktirde günden güne büyümesi ile ve dışarıdan gözüken ihtişamı ile sizleri de şaşırtacak kadar bakımı fazlasıyla kolay olan bir bitkidir.




Bitkinin anavatanına bakacak olursak Güney Amerika'nın yağmur ormanları da olan deve tabanı bitkisi fazlasıyla iri yapraklı olması sebebiyle canavar adını da alabilmektedir. Bitkinin ihtiyacı olan su gereksinimleri, iri cüssesi nedeni ile yaz ayalarında da fazla olan bitki, kışları da haftaya bir kez sulama ile yeterli gelişimi de sağlayabilmektedirler. Bulunduğu oda sıcaklığı olarak da 15 derecenin altında bulundurulmaması ve rüzgar akımından uzak tutulması gerekmektedir. Bu özel bitki her ortamda hızla gelişir, fakat bitkinizi şımartmak istediğiniz taktirde haftada bir defa ona nem banyosu da yaptırmanız onun gelişimi için de mutlaka olumlu yönde etkiler de edebilir.  Bu tarz işlemlerin en doğal yöntemi ise banyolarımız içerisinde oluşan buharlı ortamlar olarak da değerlendirilebilir. İmkanınız olduğu taktirde piyasa içerisinde bulunan nem makinelerinden de alabilir ve bitkinize uzaktan su tutarak bir buhar banyosu yaptırabilirsiniz. Piyasa üzerinde yapacağınız araştırmalar sonrasında da en uygun hizmete ve satışlara da bizlerden ulaşabilir en sağlıklı fidanı da satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...