Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Eski Zamanlardan Günümüze En Popüler Oyun


Forum Metin2 | Metin2 pvp serverler | pvp serverler

Bu zamanın oyunu her kesime hitap etmesiyle ünlü bir oyundur. Savaş karakterleri çok gerçekçi bir şekilde yapılmasının yanı sıra savaş karakterinde ki farklı yetenekler ile de göz dolduruyor. Efektler çok gerçekçi Yapılmış grafikler ise çok kaliteli. Metin2 pvp serverler her kesim için açılmış farklı amaçlar için kurulmuş oyun bölümleridir.



  Kimileri rekabet severken kimileri ise karakterini geliştirmesini sevmesiyle ünlüdür. Metin2 pvp serverler herkes için düşünülmüş birer ayrıcalıktır. kimileri kolay karakter geliştirmesini severken kimiside ilk olduğu gibi emek vermek ister. Bu tür ayrıcalıklar için her şey düşünülmüş. Her karakter için ayrı ayrı silah ve zırh bulunduğu gibi kask, ayakkabı, kolye, küpe gibi ayrıntılar da unutulmamış oyun içerisinde. Metin2, zamanının da ilk çıktığı zaman çok büyük ilgi uyandırmış hatta ailesi ile birlikte bu oyunu oynayan aileler bile vardır. Karakterler 5 kategoriye ayrılmış ve herkes için kendine uygun bir karakteri seçmesine yardımcı olunmuştur.

 Kalite Burada

 Kaliteli görseller ve oyun içinde ki yardımcı elemanlar sayesinde oyuna çok rahat bir şekilde adapte olup bir anda eski zamanlarda bulunan bir hayatta kalma mücadelesinin içinde buluyorsunuz. Hikayesi itibariyle çok kaliteli bir şekilde kurgulanmış olan bu oyun hala ilk gün ki gibi ilgisini koruyor. Çok sağlam bir kitleye hitap eden metin2 pvp serverler sürekli artan başarısı ile göz doldurmaya devam ediyor.
[5000TL Turnuva Ödülü] EditsizM2 | Betalı | 1-105 LEVEL| Simya Ve Kuşak YOK|AÇILIS TARİHİ 17.01.2019|

 Aradığınız Ne Varsa

 Oyun içerisinin merkezin de akıl ve savaş bulunmaktadır. Bunun için de lonca adı verilen birlikler kurulmuştur. Akıl ve fikir birliği yaparak diğer loncalar ile savaş taleplerinde bulunup savaş meydanın da savaşı gerçekleştiriyorlar. Savaşı güçlü ve zekice hamleler yapanlar kazanırken kazananlar ise yine unutulmuyor oyun içerisinde ödül veriliyor. Kaybedenler ise sıralama puanı kaybediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...