Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Doğuya Has En İyi Macera Oyunu


Doğu kültürünün bir esintisi olan bu oyun en eski yıllardaki savaşları ve hayatta kalma becerilerine konu alıyor. Oyunun içinde tamamen gerçek hayattan esinlenmiş bir hikaye bulunan ve bu oyunu hikayenin merkezine yerleştirilmiştir. Oyun, gerçek hayata göre daha sonra uyarlanmıştır. Öyle ki karakterleri için gece gündüz uyumayan ve hatta ailesiyle birlikte nöbetleşe oynayan kullanıcılar var bu oyun için. Efsane bir macera sizi bekliyor olacaktır. Metin2 pvp serverler bu isteklerinizi harfi harfine karşılayacak pişman olmayacaksınız. Her kesim için düşünülmüş olan metin2 pvp serverler savaş için ayrı bir pvp server, karakterini güçlendirip en güçlü olmayı sevenler için ise ayrı bir pvp server açılmış. Herkesim için ayrı ayrı düşünülmüş olan bu hikaye herkesi ortak bir payda da toplamayı başarıyor.

http://lovamt2.com/



 Oyun Hayatı


 Oyun da hayat temel olarak yardımlaşma üzerine kurulmuş olsa da tek takılmayı seven kullanıcılar için de oyun kendi için de kullanıcılarına yardım ediyor. Metin2 pvp serverler oyunda ki arkadaşlıkların gerçek hayata dönüşmesi ve yardımlaşmasıyla ün kazanmış bir oyundur. İnsanlar ile size sohbet etme imkanı veren bu oyun gerekli görevler ve ödüller sayesinde size başarıya gideceğiniz yolda yalnız bırakmıyor. Gerek ödüller gerekse ilk seviye olanlar için kılıç, zırh gibi yardımlar yaparak oyuncunun yanında olmayı başarıyor.

 Bir Dostluk Savaşı


 Oyun içinde arkadaşlığın çok büyük bir boyutta yer aldığı bu oyun da savaşları kazanmak bir o kadar strateji ve zeka gerektirirken bir o kadar da dostluk ve arkadaşlık gerektiriyor. Çünkü savaş için belli bir loncaya bağlı olmanız gerekiyor. Loncalar ise arkadaşlıklar birliği ve birbirine yardım eden oyun kullanıcılarından oluşuyor. Beraber çıktıkları bu macera da birbirlerinden desteklerini çekmeyip savaşı kazanacağı günü bekliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...