Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Paykwik Kart Limitleri


PaykwikPaykwik kartlar sayesinde istediğiniz alışveriş sitesinden hızlı ve korkusuzca işlem sağlayabilirsiniz. Ucuz sanal kart sistemi olan Paykwik kart ile alışveriş yaparken üyelik yapmanıza gerek bulunmuyor. Bu nedenler alışverişlerinizi çok hızlı şekilde gerçekleştirmeniz mümkün hale geliyor. Sizler için çok farklı şekilde sunulan Paykwik fiyatları oldukça uygun seçeneklere sahip durumda. Siteden birçok farklı seçenek arasından dilediğiniz Paykwik kartsa sahip olabilirsiniz. Ucuz sanal ödeme sistemi olan bu kart 16 haneli in numarasından oluşmaktadır ve çok fazla seçeneği bulunmaktadır.



Hızlı ve kolay alışveriş garanti eden Paykwik sistemine sahi olmanız oldukça kolay. Size her konuda yardım sağlayan destek hattımız tüm sorularınızı cevaplayacak ve kart almanız için gereken yardımı sağlayacaktır. Müşteriler için farklı Paykwik kart limitleri bulunmaktadır. Sitemizden sahip olabileceğiniz Paykwik kartlar 10, 15, 20, 25, 30, 50, 60, 70, 100, 150, 250 Euro gibi seçenekler halinde satılmaktadır. Belirlediğiniz limitte Paykwik karta sahi olmak için destek hattına bilgi vermeniz yeterli olacaktır. En kısa sürede ödeme gerçekleştirmeniz halinde kart bilgileri tarafınıza gönderilmektedir.

Neden Paykwik?

Neden Paykwik kart sorusunu soranlar için hızlı ve güvenli bir alışverişi garanti etmesi sebebi ile demek mümkün oluyor. Paykwik sanal alışverişlerde sizi güvece altına alarak mali açıdan korumaktadır. Ön ödemeli sisteme sahip olması nedeni ile limitiniz üzerinde harcama yapmanıza müsaade etmez, bu şekilde limit üzerinde harcama yapamazsınız. Dolandırılma korkusu yaşamadan alışveriş imkanı sunar. Tek kullanımlık olması nedeniyle birinci kullanımdan sonra yeniden kullanılması imkansız hale gelir. Bu şekilde işlem yapmanız sonrasında kartınızın bilgileri kopyalansa bile yeniden kullanılması mümkün olmadığı için içerisinde bakiye klasa bile güvenli şekilde korunur. Paykwik satın almak için hemen bayimiz ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...