Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Saç Dökülmesini Nasıl Engellerim


Minoksidil, saç dökülmesi, kellik problemi ve saç sağlığı sorunları için mucizevi bir etkiye sahip olan ürün. FDA’nın da onaylamış olduğu Minoksidil, kullanan kişiler tarafından olumlu yan etkilerle karşılaşmışlardır.
Beklenilenin aksine, saç dökülme oranını yüksek miktarda azaltıp, saçların uzamasına ve gürleşmesine büyük oranda yardımı dokunduğunu kanıtladı. 80’li yıllarda tezgah altından satılan bu ilaç 2014 yılında FDA tarafından onaylanan tek tropikal ürün olma statüsüne sahiptir. Minoksidil aslen Ülser hastalığının tedavisi üzerine yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Yapılan araştırmalarda Ülser hastalığına iyi gelmediği ama güçlü bir damar genişletici rolünü oynadığı saptanmıştır. Yapılan araştırmalar sonucunda ilacın tam olarak saçların büyümesinde nasıl çalıştığı anlaşılmamasına rağmen kas zarlarının açılarak kan basıncını düşürdüğü sonucu elde edilmiştir. Ürün raflardaki yerini ilk olarak Rogain markasıyla kullanıcılarıyla buluştu. %2 oranında minoksidil bulunan solüsyon şeklinde satışa sunulmuştur. İlerleyen yıllarda bu oranlar daha da net halini alarak erkeklerde %5, kadınlarda ise %2 oranında Minoksidil içeren ilaçlar üretilmeye başlanmıştır. Gün geçtikçe saç kaybetme sorunu yaşayan insanlar tarafından deva olarak kullanımı artmış ve günümüzde de kullanımı devam etmektedir. Stres, kalıtsal özellikler ve günlük hayatta yaşanan problemlerin egemen olduğu insanoğlunun saçlarında yaratmış olduğu tüm olumsuz nedenleri onararak size yeni bir saç, yeni bir hayat, yeni bir güven oluşturmaktadır. Minoksidili Whatsapp’tan sipariş verme yöntemlerinden birisi de telefon numaralarından Whatsapp üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde satış temsilcilerimiz sizlerle ilgilenecek ve en iyi şekilde siparişinizi oluşturmaya yardımcı olacaklardır. Siparişiniz hazır olduktan sonra 2-3 gün içerisinde teslim edilecektir. Hızlı kargo imkanı ile teslim edilen ürünlerimiz ayrıca Türkiye’nin ve Avrupa’nın her yerine kargo imkanı sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...