Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

implant hakkında detaylı bilgi öneri ve implant fiyatları

İmplant, eksik dişlerin tamamlanması için çeneye yerleştirilen vida şeklindeki diş köküdür. Dişlerin hastalık, travma, ya da çürük sebebiyle kaybedilmesi, çenelerde son dişin eksik olduğu durumlarda, sabit protez yapılmadığında, hareketli bir protez tercih edilmediğinde ve protezin ağız içerisinde oynamasını engellemek amacıyla implant tercih edilir.
İmplantların fazla değişkeni olmasından dolayı implant fiyatları da 1000 TL ile 5000 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Fakat bu demek değildir ki pahalı implant iyi implanttır. Pahalı implantlar diş hekimini ve hastayı az uğraştıranlar olmakla beraber hastanın çene kemiğinin inceliği/kalınlığıyla da alakalıdır. Diş hekimlerimiz bizden 3 boyutlu diş tomografisi isteyerek yapacağı implantın fiyatını belirliyorsa implant fiyatını sorgulamak anlamsızdır. Çünkü her bireyin çene kemiği arasında ciddi farklar vardır. Hatta her bireyin kendi alt ve üst çenelerinde bile ciddi farklılıklar vardır. Bu yüzden insanlar birbirlerinin yaptırdıkları implant fiyatlarını hatta kendi alt ve üst çenelerine yaptırdıkları implantların fiyatlarını bile karşılaştırmamalı ve aynı olmasını beklememelidir. Ama eğer diş hekimlerimiz bizlerden hiçbir şey istemeden fiyat belirliyorlarsa o zaman implant fiyatları sorgulanmalıdır.
Ayrıca implant denince akla toplumumuz tarafından hep diş implantları gelmektedir. Halbuki günümüzde çok yaygın genellikle bir kadın hastalığı olan meme kanseri tedavisinden sonra da implant uygulamaları gerçekleştirilmektedir. Meme implantları; meme büyütme veya meme kanserinin tedavisinde mastektomi yapıldıktan sonra memenin doldurulması için kullanılan içeriği silikon protezlerdir. Meme implantları da kendi aralarında değişkenlik gösterdiğinden implant fiyatları da değişkenlik göstermektedir.

Önerimiz : https://www.endo-dent.com.tr/estetik-dis-hekimligi/implant/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...