Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Sineklik Modelleri

İstanbul dediğinizde akla ilk gelen ilçe Kadıköy ilçesidir.  Peki bu ilçede yaşayan insanların en büyük sorunu olan sineklere karşı yapılan önlemlerin başında gelen öncü firma kimdir? Tabi ki Kadıköy sineklik bayisi olarak bizleriz. 05459082008 - 0543 2397857



Evet bizler tecrübemiz seneler geçtikçe artan bir firmayız. İşimizi baştan sona en kaliteli şekilde ve en iyi şekilde yapıyoruz. Stor modeli pileli modeli kedi sinekliği gibi bir çok modeli en iyi şekilde yapıyoruz. Bu nedenle sizler geceleri rahat uyuyabilmek için bizi aramak zorundasınız :) Yoksa sinekler sizi uyutmaz ve sizi sokarlar bizden demesi. Biz her zaman insanların ne kadar zor para kazandığını aklımızdan çıkarmayarak en ucuz şekilde ürünlerimizi sizlere takmaktayız. Bu sayede zor bir güne başlarken uykunuzu almış bir şekilde kalkarak bize dua edeceksiniz. Peki bizim fiyatlarımız nedir.


Sineklik Modelleri

Birçok sineklik modeli mevcuttur. Her isteğe, her pencereye göre sineklik modelleri bulunabilir. Sizlerin isteğinize göre sineklik modelleri tasarlanabilir. Pencerenizin şekline göre de sineklik tasarlamak mümkündür. Tamamen isteğinize göre yapılacak bu sineklik modellerinden bir tane vide ile örnek gösterelim. Bu sineklik modeli gibi çeşit çeşit modeller de tasarlanabilir.  Video da tanıtılan sineklik modelinin adı : Yapay pala Sineklik modelidir.
 

İşte sineklik fiyatları

Modellerimize göre ve sizin istediğiniz adetlere göre fiyat değişiklik göstermektedir. Mesela en ucuz model menteşelidir ve pencere başı 60 tl den başlar ancak fazla sayıda isterseniz yani bir daire komple yaptıracağım derseniz daha az maliyet ile sizlere gelir. Kısaca bizler sayı arttıkça işçiliğimizden kısarak size daha ucuz sineklik fiyatları verebiliriiz. Bu konuda sizlere garanti veriyoruz. Mesela 2 1 bir daire için sineklik fiyatı kapısınıda isterseniz 3-4 pencere 1 kapı 250 tl gibi bir rakam tutmaktadır. Açılır kapanır istediğiniz zaman yıkayabileceğiniz bir model için ve senelerce kullanacaksınız. Pahalı olduğunu düşünmeniz bunlar göz önüne alındığında yanlış olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...