Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Ciğerci Dükkanı açmak isteyenlere

Az sermayeler ile iş yapmak isteyen kişiler için güzel bir iş önerisi sunmak istedik. Ciğerci dükkanı açmak isteyenlere tavsiyelerde bulunacağımız bu yazımızda ciğerci bayiliği almak avantajlı mı yoksa Kendi adınıza bir işletme yapmak mı daha avantajlı onları inceleyeceğiz. Ciğerci açmak fazla sermaye gerekmediği için gıda sektöründe iş yapan kişilerin hepsi bu sektörü düşünebilir.

Ciğer dükkanı her zaman iş yapar

Ciğer dükkanları herkesin yemek yemediği fakat müdavimlerinin de hiç bir zaman bırakmadığı pahalı olmayan ve sürekli iş yapan dükkanlardır. Bu işi hiç bilmeyen kişiler ciğer çıktığı zamanlarda bu dükkanların önlerine giderek ne kadar yoğun olduğunu fark edebilirler.

Fazla sermayesi olmayıp, gıda sektörüne giriş yapmak isteyen kişiler ciğerci dükkanı açmayı düşünebilir. Bu iş için çok büyük bir dükkan açmanıza gerek yoktur. Bayilik almak faydalıdır fakat bayilik için sizden fazla ücret istiyorlarsa bayilik almayın. Kendinize özgü lezzetinizle hizmet vermeniz halinde müşterileriniz sizi tercih edecektir.
Ciğerci açmak için Kosgeb destek veriyor
Az sermayeniz var ve girişimcilik sertifikanız varsa kosgeb size bu konuda destek veriyor. iyi bir iş planı hazırlamanız gerekiyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...