Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Dikkat Dağınıklığına Karşı Profesyonel Çözümler

İnsan temelli, bilimin aydınlık ışığından ayrılmadan ve kişiye özel olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımız sayesinde dikkat dağınıklığına çözüm bulmakla kalmaz, hiperaktivite bozukluklarına da ilaçsız, kesin ve kalıcı çözümler üretiriz.

 Merkezimizde Sürdürülen Çalışma Alanları 




 

Dikkat ölçümü, sınav stres yönetimi, performans artırma, öğrenme güçlüğü, bireysel danışmanlık hizmeti, aile destek programı, çocuk ve ergen danışmanlığı, eğitim koçluğu verdiğimiz hizmetler arasında sayılabilir. Merkezimize gelen danışanlarımızı en doğru şekilde analiz ederek başladığımız çalışmalar sonunca etkili sonuçlara kısa vadede ulaşırız.

  Başarı için fark yaratmayı hedefleyen ebeveynlere, ergenlik döneminin sorunlarıyla baş etmeye çalışan gençlere ve hem dikkat dağınıklığı hem de hiperaktivite belirtileri gösteren çocuklarla yürüttüğümüz bilimsel çalışmaların ışığında yeni ve yenilikçi hizmet anlayışımızla sorunların çözümüne odaklanırız. Beynin sahip olduğu adaptasyon yeteneğini daha verimli kullanabilmesi için danışanlarımız üzerinde sürdürdüğümüz bireysel çalışmalar istenen sonuca ulaşır.

  Dikkat ölçüm metotları, psikolojik ve nöro psikolojik testler yaparak adayın içinde bulunduğu durumu net bir şekilde belirler ve bu tespitlere uygun olarak sürdürdüğümüz çalışmalarla yaşanan sorunun etkili ve en önemlisi kalıcı bir şekilde tedavisini sağlarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...