Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Auzef Sistemi

Auzef olarak adlandırılmakta olan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesidir. Örgün eğitim imkanı bulunmayan kişilerin eğitimlere katılmayarak sadece sınavlara girerek ön lisans, lisans ya da lisans tamamlama imkanı bulunmaktadır. Auzef sayesinde çalışan, ikinci bir dal yapmak isteyen kişilere kolaylık sağlanmaktadır. Eğitimlerini kendiniz evinizde sağlayacağınız sadece sınav için bizzat sınav merkezinde sınava girebileceğiniz bir sistemdir.


  Yalnız bu durumda eğitim bizzat alınmadığından kaynaklı olarak sınavlara hazırlık aşamasında öğrenciye daha fazla görev ve sorumluluk düşmektedir. Bu yüzden düzenli çalışmanın yanı sıra, sınavlara hazırlık aşamasında her derse en uygun ders notları ile hazırlanılması gerekmektedir.

  Önemli ve önemsiz olan noktaları ayırt edebilmeli, özgün olan ve kelime kalabalığı barındırmayan, ana konuyu anlatmaya yönelik anlatıma sahip olan Auzef ders kitapları tercih edilmelidir. Her bir ders için bir ara dönemde iki sınav yapılmakta olup ders sayısına bağlı olarak girilecek sınav ve çalışılacak konular fazlalık göstermektedir. Bundan dolayı anlaşılır dilli kaynaklar zaman tasarrufu sağlanması ve başarı elde edilmesi için çalışılan kaynağın önemi daha çok artmaktadır.



Auzef Ders Kitapları Satın Almak için : https://www.auzefderskitaplari.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...