Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Para kazandıracak ilginç iş fikirleri



Bir çok kişi standart işleri yapmayı istemez, çünkü herkeste olan onlarda olsun istemez. Zarar etmek pahasına insanlardan farklı bir takım işler yapmak ister. Sizlere Para kazanırken zevk alacağınız ve insanlardan farklı olacağınız ilginç iş fikirleri den bahsedeceğiz.

Kitap okuyarak para kazanma işi

şimdi amma yaptınız insan kitap okuyor diye para kazanır mı diye düşünmüşsünüzdür, evet yanlış duymadınız hem kitap okuyacaksınız hem de para kazanacaksınız. Büyük yayın evlerine gelen kitap tekliflerine zaman noksanlığı nedeni ile kitapları kontrol edemiyorlar. iyi bir dil bilgisine sahipseniz kitaplarda ki hataları tesbit ederek para kazanabilirsiniz, Yanlış duymadınız! sadece kitap okuyarak para kazanacaksınız. bu ilginç iş fikri için kitap okumayı çok seviyor olmanız yeterli olacaktır.

Tv izleyerek para kazanın

Televizyon özellikle 80li yıllardan sonra ülkemize evin + üyesi olarak girmiş olmazsa olmazları içine girmiştir. Genelde boş zamanlarını değerlendirmek için insanların yaptıkları bu iş için size kim para verir ki? yanlış duymadınız bu enteresan iş fikri sayesinde eğleneceksiniz hemde para kazanacaksınız.  Türkiye reyting kurumu reklam gelirlerini ölçmek için ailelere hangi tv programlarını izlediklerini öğrenmek için 2000 aileye bir cihaz kurar ve sadece hangi filim ve dizileri izlediğini takip eder. sizde izlediğniz filmleri takip edilmesi karşılığında ücret alabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...