Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Dolgu Topuk Bot Kullanım Avantajları Nelerdir?



Neden Dolgu Topuk Bot Tercih Edilir? Boy avantajı sağlamak amacıyla giyilse de şıklığından da ödün vermeyen dolgu topuk bot modellerini bu sezon itibariyle bulmak mümkün. Bu botlar genelde ayak parmaklarının bulunduğu kısım standart olup topuk kısmına kadar birleşik olan taban yükselerek son bulur. Ayakkabıda taban kısmı tamamen yere değer ama topuklu ayakkabının sağladığı tüm avantajları sağlar. Daha rahat olması sebebiyle daha çok tercih edildiği zamanlar olur. Şık botlar hem spor kombinlerde hem de klasik kombinlerde rahatlıkla kullanılabilmektedir.
Üzerinde bulunan süslemeler ya da ayrıntılar bu amaca uygun olarak tasarlanmış olup jean pantolon ve klasik elbiselerle tamamen uyum sağlayacak özelliktedir. En Havalı Modeller Süet modelleri de mat ayakkabılar kadar yaygın olan botlar ayak bileğine kadar uzanan bir boyuta sahiptir. İç kısımlarında genellikle fermuar bulunur ve üst kısımda yan kısımda ya da arka topuk kısmında mutlaka ayakkabıyı gösterecek ayrıntıları taşır. Püskül, farklı tarzda bağlanan bağcıklar, ön kısımda parçalı dikişli görünüm ya da dümdüz dikilmiş ayakkabıda fermuara iliştirilen uzun şeritler gösterişli bir hava yakalamak için eklenen detaylardır. Bu detayların bir kaçı aynı anda tek modelde bulunabilir. Modeller tüm renklere uygun olarak tasarlanmasına rağmen en yaygın kullanılan renk siyahtır. Dolgu topuk bot modellerinde her tarza hitap edecek zengin bir tasarım ağı söz konusudur. Sade ya da daha iddialı görünüme sahip birçok dolgu topuklu bot müşterileri için özenle tasarlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...