Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Lost in Space Hakkında

Bilim kurgu dizilerine bayılanlar için mükemmel bir haber ile karşınızdayız. Netflix’in yeni dizisi olan Lost in Space  13 Nisan 2018 de yayına girdi. Dizi günümüzden 30 yıl sonraya götürüyor bizi. Uzayda koloni kurmanın hayalden çok mümkün olduğu zamanlar. Tüm keşifleri Robinson ailesinin önderliğinde yapacağız. Robinson ailesi aldığı eğitimin bir sonucu olarak koloni kuracağı gezegene uzayda yola çıkar. Son anda uzay mekiğinin bozulması sonucu bilinmeyen bir gezegene düşerler. Burada hayatta kalabilmek için büyük bir savaş onları bekliyordur. Müttefiklerini iyi seçip, kazanmaktan başka şansları yoktur.


Lost in space 1960’da yayımlanmış olan dizinin günümüz uyarlaması olduğu hatırlatmakta fayda var. Yani dizi belirli bir kitleyle birlikte gümbür gümbür geliyor. Sizde bu heyecana ortak olabilir. Uzayı keşfe çıkabilirsiniz.

Lost in Space Başrolleri Kimler?

Dizinin başroleri Toby Stephens, Molly Parker, Mina Sundwall gibi hepinizin yakından tanıdığı ve sevdiği isimler. Uzaya, maceraya, bilim kurguya merakı olan herkesin nefesini tutarak izleyeceği bu dizi, insan oğlunun yeni savaşı olan uzayı konu alıyor. Uzayda hayatta kalmak, bilinmeyenle savaşmak her şeyden daha zor. Bakalım bu durumda Robinson ailesi nasıl çözümler bulacak, nasıl hayatta kalacak. Her dakikasında heyecan dorukta, her dakikasında yürekler ağızda izleyeceğiniz bu dizi direk olarak 10 bölüm şeklinde yayımlanacak. Ardından 1 yıl bekleyecek olmak üzse de hasret kalınan kaliteli bilim kurgu açlığını biraz olsun doyuracak.

Gelelim son olarak diziyi izlemek isteyen kişilere sorunsuz ve ücretsiz olarak izleyebilecekleri adres önerisine : https://www.watchill.org/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...