Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Oyun Haberleri

Piyasadaki video oyunlarının popüler olması konusunda ise oyun endüstrisinde bulunan temsilciler, video oyunları ve oyun haberleri durumunun da şeytan işi olmadığını savunurken ve durumda kendilerini de fazlasıyla kanıtlamak istemektedirler. Bu sebeple televizyon ve radyolarda oyunlar hakkında duyduğumuz olumsuz yorumlar yapan orta yaş yorumcuları saçma bir şekilde tartışma yaratarak sektörü fazlasıyla lekelemektedirler ve bir çok televizyon programına da her zaman davet edilmektedirler.




Bu durumdan da hiç hoşnut olmayan video oyunu hayranları ise oyun haberleri sektöründe en son ahlaki ve psikolojik şeylere de varamayacaklarını da belirterek çok büyük bir tehlikede de olmadıklarını anlatmaya çalışıyorlar. En azından da birkaç sene içerisinde başka bir platform popüler hale gelene kadar da her bireyin oyunları sevmesini ve bunları da alışkanlık haline getirmelerini de normal karşılamalarını beklemektedirler.


Oyun sektöründe ise bir çok kişinin merak ettiği durum ise genel olarak bireylerin oyun sevenler hakkında ne zaman bir olum yapacağı konusu gelmekte. Televizyon kanalları ve bilhassa haber programları ise bir çok oyun oynayanı kötülemekte ve yetişen yeni nesle ise kötü bir şekilde yansıtmaktadırlar. Bir çok oyunun yabancı dil ve hızlı mantık yürütme konusunda da kişisel gelişime olumlu etkilerini bilmesi kendi içlerini fazlasıyla rahatlatmakta. Oyuncular yine de bildiklerini okurken, dışarıdan yapan kötü yorumlara ise gülünç bir şekilde karşılık verip ne kadar saçma ve garip bir durum olduğunu gösteriyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...