Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Neden Köpek Eğitimi?

Hayatınızda kararlarınızı vermeden kesinlikle otorite sahibi olan kişi siz olmalısınız. Oyun oynama zamanları geldiğinde veya dolaşmaya çıkma zamanları sizlerin de tarafınızdan belirlenebilecek zamanlarda olmalıdır. Tabi ki de bu kesinle anlamsız ve gereksiz bir otorite olmayacaktır. Bu tarz konularda gözlemci ve açık görüşlü olmanız son derece önemlidir. Örnek olarak köpek eğitimi öncesi köpeğiniz dolaşmak veya gezmek istemiyorsa, kararı siz verdiniz diye kesinlikle onu zorlayacak değilsiniz. İlk olarak gitmeme sebebinin nedenini anlamaya çalışmanız iyi olacaktır. Asla hayvanınıza zorla iş yaptırmamalısınız ve köpeğinize her zaman saygı duymanız da gerekmektedir. Köpeğinizi düzenli saatlerde besleyin, tuvalet ihtiyacı için düzenli bir saat oturtun ve mutlaka aynı saatlerde tuvalete çıkartın. Bu gibi durumlarda unutmayın  ki günün bu saatlerinde tuvalet ihtiyaçları için bu saatler yaklaştığında köpeğiniz mutlaka heyecanla o anı bekleyecektir. Kesinlikle düzenli olun ve köpeğinize saygı duyun.




Bu tarz durumlarda yumuşak başlı davranmamanız gerekmektedir. Aynı sizler gibi onların da yatması gereken bir yatak mevcuttur. Kendi yatağınıza genel olarak köpeğinizi almanız sizler için ilerde çok fazla problem yaratabilecektir. Köpeğiniz hasta olup size ihtiyaç duyduğunda tabi ki yanınıza alabilirsiniz bu tarz istisnai durumlar pek de önemli değildir. Fakat bu tarz durumları bir alışkanlık haline getirmesi köpek eğitimi için sıkıntılı bir süreçtir. Eğitimi düzgün bir eğiticiden alıp mükemmel bir davranış sergilemesine yardımcı olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...