Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

instagram Takipçi

Bütün platformlarda instagram takipçi satın al taktiği ile satın alınan takipçiler sebebiyle bu tarz hesapların etkileşim oranları fazlasıyla düşeceği için sosyal medya platformlarında pazarlama ile ilgili yapılabilecek çalışmalar da hüsrana neden olabilmektedir. Bunlara bağlı olarak da gelişen hesabınızda yapacağınız paylaşımlardan kesinlikle beklediğiniz geri  dönüşümleri alamamaktasınızdır.



 Hesaplardaki sahte takipçilerin bir çoğu da bot hesap olduğu için hiçbir paylaşımınıza yorum ve beğeni katkısında da bulunmazlar. Bu tarz durumlarda hiçbir zaman hedeflediğiniz etkileşim oranlarına da ulaşamayacağınız için hedeflediğiniz kitlelere de ulaşma hayalleriniz boşa gitmektedir. Bu sebep ile yeni bir kitleye de ulaşmanız fazlasıyla zorlaşabilmektedir. Sizlere verdiğimiz bu bilgiler ışığında ise instagram takipçi satın al olayının da genel anlamda bir çok zararı da olabilmektedir. Sizlere birkaç örnek ile bu tarz zararları anlatalım. İlk olarak etkisiz bir profil sahibi olmanıza sebep olabilir. Paylaşım yaptığınız gönderiler içerisinde etkileşim oranlarınızı düşürür. Paylaşım yaptığınız gönderilerden istediğiniz zamanlarda geri dönüş asla alamazsınız. Kurumsal imajınızın da zedelenmesine sebep olur. Sayfalarda da verdiğiniz reklamlar boşa gidebilir. Aldığınız takipçiler daha sonrasında silinebileceği için anlık olarak yükselen takipçi sayınızın aniden hızlı bir şekilde düşmesine sebep olabilir. Sizlere de söylediğimiz gibi bu tarz işlemlerden genelde uzak durmanız çok fazla sağlıklı olacaktır. Takipçi satın aldığınızda yaşayacağınız problemler ileride sizler için çok fazla sıkıntılar da yaratabilmektedirler.

https://sossyal.com Sosyal medya hizmetlerinin tamamını satın alabileceğiniz güvenilir adres.

1 yorum:

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...