Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Bahçe kapısı motorları

Yana kayar kapılarda genellikle ray üzerinde kayan tek bir kanat mevcuttur. Bu tip girişlerde, açma kapama sürecinde kapının kayabilmesi için uzun ve dar bir boşluğa ihtiyaç vardır. Bu kapılar geniş girişler, yokuşlara yerleştirilmiş girişler, ya da dairesel kapıların açılması için yeterli alan bulunmayan durumlarda en ideal korumadırlar. İdeal Bahçe kapısı motoru seçilmek istendiğinde ağırlık ve kapı uzunluğu dikkate alınmalıdır.

Ekapi.com.tr - Otomatik Kapı Motoru, Otomatik Garaj Kapıları

Bahçe kapısı motorları, kapama sürecinde maksimum güvenliği sağlamak için yumuşak başlama ve bitiş fonksiyonu ile donatılmıştır, engel tespit fonksiyonu, kapı hareketinin bloke olması durumunda insan ve nesnelere gelebilecek zararı önlemek için, hareketi durdurur ya da tersine çevirir.
Bahçe kapılarının yana doğru açılıp kayabilmesi için uzun ve dar bir boşluğa ihtiyacı bulunmaktadır. Geniş girişleri bulunmayan yerlerde yana kayar bahçe kapılarını kullanmanızın faydanıza olacağından emin olabilirsiniz. Ancak bu kapıların da açılması ve kapanması için ray üzerinde kaydırılması size zorluk yaşatabilir. Özellikle araçlarınızı bahçenizden içeri almanız gerektiği zaman sürekli aracınızdan inip çıkmanız ve bahçeden içeri girdiğinizde de tekrar kapatmak için aracınızdan inmenizin gerekmesi size kesinlikle çok zaman kaybettirecektir. Bu yüzden yana kayar Bahçe kapısı motoru kullanılması çok önemlidir.



Ray üzerinde kayan ve genellikle tek bir kanatın olduğu kapılarda kullanılan ekapi.com.tr yana kayar kapı motorları kullanıcılarına rahat ve güveli bir kullanım sağlaması açısından oldukça geniş bir alanda tercih edilmektedir. Daha çok bahçe kapılarında kullanılan bu motorların kapıları açma kapama sırasında kaybettiğiniz zamanı ortadan kaldırması ve daha güvenlikli bir kullanım sağlaması açısından faydanıza olacağını görebilirsiniz. Bu sayede bahçenizin ve kendinizin güvenliği konusunda içiniz daha rahat olabilir.


Türkiye'nin en güvenilir Otomatik kapı mağazasına hepinizi bekleriz : https://ekapi.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...