Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Alüminyum doğrama


Alüminyum Doğrama

Modaya şekil veren insan; bunu yaparken çeşitli argümanlar kullanır: elbise, takı, ayakkabı vb. gibi. Peki bu takılar nasıl yapılıyor? Bu takılar çeşitli madenlerin eritilip şekle sokulması ve belirli bir ünü olan taşlarla bezenerek oluşmasını sağlar. Yani aslında maden o taşları taşıyan yegane araç olarakta kullanılmaktadır. Madenin cinsinin pahalılığını o madenin moleküler yapısı, dayanıklılığı ve rezervi belirlemektedir. Örnek verecek olursak altın değerli bir madendir ve dünyanın neredeyse her tarafında bulunmaktadır. Devletler para basma işini rezervinde bulundurduğu altın miktarına göre yapmaktadır ki ABD'nin bu kuralı deldiği söylenmekle birlikte bu ülkeye kimsenin ses çıkarmadığını da eklemek isterim. Madenler takı tasarı moda dışında asıl olarak günlük kullanımda fazlaca karşımıza çıkmaktadır. Şuan bu makaleyi yazdığım bilgisayarın bile bir çok parçası değerli ve yarı değerli metallerden oluşmaktadır. Bu metaller teknoloji ve ustalıkla birleşerek şekil verilmiş sonuç olarakta elimizde bir bilgisayar oluşmuştur.

Alse Metal Alüminyum Doğrama, Ofis Bölme, Dekoratif Dış Cephe


Alüminyum doğrama bir korkuluk, yine alüminyum doğrama hatta dövme diyebiliriz tava gibi etrafımızda bir çok madeni ürün bulunmaktadır. Alüminyum doğrama dan örnek vermemin nedeni şuan ki jenerasyon itibari ile 90'lar ve öncesinin çocukları çelik çaydanlık ve teflon tavalardan ziyade alüminyum çaydanlık ve alüminyum tavalar kullanmışlardır. Şimdilerde ise o tavalar köylere kullanılmak için gönderilmiş, alüminyum çaydanlık ise artık pikniklere gidildiğinde işlenmesinin pek önemsenmediği bir araç olarak kullanılmaktadır. Hatta alüminyumdan yapılma güğüm adı verilen odun sobasının üzerine konulup suyun ısınması sağlanan büyük su kovalarında örnek olarak gösterebiliriz.

Alse Metal Tanıtım Filmi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...