Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Hangi Hasta Yatağını Almalıyım

Hasta yatağı kiralama işlemi yapılırken, yatarak bakılması gereken hastaların daha fazla konfor içinde olması esas alınmalıdır. Refakatçilerin de sağlık görevlilerin de çok kolay bir şekilde hastaya müdahale edebilmesi için olanak sağlar.
Aklımızdaki en büyük soru ise hasta yatağı alırken neler dikkat etmeliyiz ? 
Bu seçimi yaparken ilk olarak konfor harici dikkat etmemiz gerekenlerden birisi hasta yatağı kiralama işlemi yaparken bu yatağı nerede kullanılacağıdır. Hastane servislerinde mi, yoğun bakımda mı veya ev içerisinde mi kullanılacak olduğudur. Yatağı koyacağımız bölgenin ölçüleri karşılaştırılmalı ve yatakların sağ ve sol bölgesi boş olacak şekilde hesaplanmalıdır.




Manuel mi tercih etmeliyiz yoksa motorlu yatak mı ? 

Manuel olarak üretilen yatakların bütün fonksiyonları isminden de anlaşılacağı üzere el ile kullanılmaktadır. Hastaların konforu için ayarlanacak bütün pozisyonlar, yan taraflardaki kollar ile ayarlanmaktadır. Motorlu türde kiralayacağınız hasta yatakları ise uzaktan kumanda ile  bütün fonksiyonları ayarlamaya olanak sağlamaktadır. Manuel olan hasta yataklarına nazaran fazlasıyla özelliğe de sahiptir. Elektrikli hasta yatağı kiralama işleminde kiralamış olduğunuz yataklarda da motor gücüne ve motor sayısına da dikkat edilmesi mutlaka gereklidir. Hastaların kiloları ile uygun motor gücü birbirine denk olmalıdır. Bu tercihe dikkat edilmemesi taktirde motorlarda sıkıntı yaşamanız fazlasıyla mümkün.



Fazla kilolu olan hastalarda, dual motorlu olan hasta yatakları kesinlikle yetersiz kalacaktır. bu sebep ile iki motorlu olan hasta yatakları tercih edilmelidir. Genel olarak fiyat karşılaştırması yaptığınızda ise yüksek fiyatlı motorlu yataklar çok daha fazla özelliklere  sahiptirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...