Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Ekonomik Hosting - Verigom

Ekonomik hosting kullanmanız için verdiği alanla değil cpu izni, hızı, sistem özellikleri ve lokasyonuna göre belli olur. Her şey sınırsız denilen justhost, hostmonster gibi siteler %10 cpu barajını aştığınızda isyan ederler. Kısaca paylaşımlı hosting kullanıyorsanız ilk dikkat edeceğiniz şey cpu oranını ne kadar verdikleridir. Aksi takdirde 200 mb alan işgal ederseniz dahi hesabınız suspend edilir.

 Ekonpmik Hosting Paketleri incele


Ekonomik hosting ya da herhangi bir hosting hizmetin de ikinci sorun ise tüm hedef kitleniz Türkiye de olmasına rağmen yabancı hosting şirketlerinde serverların çoğunlukla Amerika'da olmasıdır. Sitenize girmek isteyen bir kullanıcı buradan Amerika’ya kadar gider ve geri döner. Bu yüzden yabancı hosting şirketinden servis alıyorsanız en azından Hollanda, Almanya, İngiltere gibi size ve hedef kitlenize daha yakın lokasyonlar seçebilme ihtimaliniz varsa bunları seçmektir. Ekonomik hosting alırken, büyük firmalardaki bir başka problem de overselling yani aşırı satıştır. Bir makineye o kadar fazla müşteri doldururlar ki on dakika da bir downtime yaşayabilirsiniz. Oturup bir site yapıyorsunuz, hele hele bu site ile bir şey satmayı amaçladıysanız ciddi para bağlıyorsunuz. Tasarımı, özgün olması için verilen emek, satacağınız malların maliyeti, stok maliyeti, vergi, algı vs derken en sonunda sitenizi yayına sokuyorsunuz. 3-5 gün geçiyor ki başlıyor abuk subuk sorunlar çıkmaya başlıyor. Site açılmıyor, hata veriyor, açılsa da birden yavaşlıyor, sürünüyor vs. İşte o an sorduğunuz sorudur en iyi ekonomik hosting.


Hosting paketleri ve diğer hizmetler için : https://www.verigom.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...