Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Instagram Kapanan Hesabı Açma Yöntemleri

Farklı nedenlerden dolayı kapanan instagram hesaplarının açılması için farklı yöntemler uygulanabilmektedir. Peki ama kapanan hesabın kurtarılması mümkün müdür?
Sosyal medya hesapları farklı nedenlerden dolayı kapatılma cezası ile cezalandırılabilmektedir. Genel olarak bu cezaların verilmesindeki ana kriter şikayet edilmesidir. Instagram hesaplarının şikayet edilmesi ile birlikte kapatma cezası ile karşılaşılması sıkça yaşanılan durumlardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Genel olarak verilen cezalar geçici olarak verilmekte ve bir uyarı niteliği taşımaktadır. Bunun için yapılacak olan ilk işlem Instagram’a başvurmanız olacaktır.

Şikayetler sonucunda hesaplarınızın kapanmaması için alınması gereken önlemlerden birisi de takipçi sayılarının ve paylaşımların beğeni sayılarının yüksek olmasıdır. Takipçi sayılarınızın ve paylaşımlarınızın yüksek olması nedeni ile Instagram yapılan şikayetleri dikkate almayacaktır. Siz de bu şekilde değerlerinizi yükseltmek istiyorsanız firmamızdan gerekli desteği alabileceksiniz. instagram beğeni ve instagram Takipçi satın almanız ile birlikte bu değerlerin kısa süreler içerisinde yükselmesini ve bununla birlikte kapatılma cezasından kurtulmanız sağlanabilecektir.

Instagram Hesabı Kurtarma Yöntemleri

Kapatılan instagram hesabının açılması için başvuru yapmanız yeterli olabilecektir. Instagramın yardım sayfası içerisinde bulunan formun doldurularak başvuru aşamasını halledebileceksiniz. Gelen bu formdaki bilgileri eksiksiz olarak doldurup göndermeniz ile birlikte gelen olarak aynı gün içerisinde Instagram yetkililerinden bir kod yazılı mail alacaksınız. Gelen bu kodun kağıda yazılarak resim çekilmesini ve gönderilmesini sağladıktan sonra maile cevap veriyorsunuz. Yetkililer tarafından yapılan incelemelerin ardından hesabınız kullanıma tekrar açılacaktır. Genel olarak bu şekilde sonuçlanabiliyor olsa da farklı durumlarda hesapların açılmadığı da görülebilmektedir. Bu nedenle beğeni ve takipçi sayılarının hesaplarda yüksek tutulması bu sorunun yaşanmaması adına gerekli olan etkinliği sağlayabilecektir. Siz de instagram hesaplarının kapatılmaktan kurtarılması işlemine gerek kalmaksızın bu sorundan kurtulmak için bize ulaşabilirsiniz.

instagram takipçi ve beğeni satın almanız için önerebileceğimiz web sitesi https://sopsosyal.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...