Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

İnovasyon İlginç İcatlar Hakkında

inovasyon ile en ilginç icatları daha ilginç hale getirmek mümkündür. Deneysel laboratuar sistemi size yenilikçi gelişimi amaçlayan modeller ortaya koymak için idealdir. 
Girişimciliğiniz yaratışılınızın deneysel doğasını tetiklerken, teknoloji ve bilgi yönetimi, sizden önce girişimci ruhu ile hareket eden rehberler sayesinde yaratıcı rolün cehaletinden korunabilirsiniz. 
Şirket veya kurum uzmanları İnovasyon ile ilgili çalışırken icatlar ve geliştirilmesi gereken ürün ya da hizmetler hakkında genel bir analiz oluştururlar.  Aslında gelecek başarı ya da başarısızlık büyük oranda bu analize bağlıdır. 

Dünya çağında yenilikçi (İnovasyon) şirketlerin örneklerine baktığınızda, sınırları zorlayan, tüketicilerin anlatılamaz ihtiyaçları düşünülerek ortaya konan çalışmaların İnovasyon ileriye taşıdığını görüyoruz.
İnovasyon bir gemi gibi düşünürsek bilinmez yerlere yelken açan ve görünmez rotaları yaratan bir cesaret örneklerini görebiliriz.  Rotayı oluştururken mutlaka elinizdeki verileri kullanıyor olmanız yol haritanızı olabilecek en az riskle çizdiğiniz anlamına gelir.  Deneysel bir ruhla yola çıktığınızda analizler üzerinden yaratıcılığınızı tetiklemeniz girişimciliğinizi geliştiren bir yöntem olacaktır.
Yeni bir oluşum yaratmak için çalışkan, cesur, yaratıcı, sınırları zorlayan bir ruh haline sahip olmak gerekir.  Sürekli aynı konu hakkında günlerce kafa patlatarak yürüdüğünüz bu yolda zafer bazen bilinçaltınızdan bir rüya aracılığı ile ortaya çıkar bazen de ummadığınız bir an son haline en son teknoloji ile gelir. 
Girişimcilik konusunda deneyime sahip birkaç uzman ise yaratıcı rolün cehaletinin kullanılmasından bahseder.  Buda inovasyon hakkında incelenmesi gereken farklı bir konudur.  Konu hakkında Pero Formica, yaratıcı cehalet kavramını üzerine, girişimcilik ve yol haritası çıkarma oluşumlarını birlikte incelemektedir.  Sizlere kaynak olması açısından dilerseniz inceleyebilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...