Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Paykwik Nasıl Kullanılır


İnternet üzerinden kullanma imkanı bulunan sanal kart seçenekleri arasında yer alan Paykwik kart size tam olarak güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Paykwik kart sayesinde internet üzerinden güvenli alışveriş yapmanın yanı sıra basit ve keyifli ödeme alternatifine sahip olabilirsiniz. En avantajlı kart olarak sunulan Paykwik kart limiti tamamen sizin kontrolünüz altındadır. Kullanım avantajı sağlayan kart, için birçok kullanıcı Paykwik nasıl kullanılır sorusunu yöneltiyor. 16 karakterli bir pin'e sahip olan kartı internet üzerinden birçok alışverişinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz. Güvenli ödeme yapmak için yalnızca 16 haneli pin numarasını ve kartın araka tarafında yer alan CVV kodunu girerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

 Paykwik

Paykwik Kart Limitleri

Euro kurundan işlem gören kart döviz kuruna göre fiyatında değişiklik gösterecektir. Satın alırken tamamen limiti siz belirliyorsunuz. İsterseniz yüksek ve düşük limitler halinde satın alabilirsiniz. Satın almak için birçok güvenilir site farklı fiyat seçenekleri ile kart hizmeti sağlamaktadır. Kartınızın en düşük alt limit olan 10 Euro seçeneği ile satın alarak deneyebilirsiniz.

Paykwik Satın Al

Hızlı ve güvenli ödeme seçeneği sunan ön ödemeli kart sistemi paykwik kart satın alma yöntemleri arasında mobil ödeme, kredi kartı ile ödeme ve hesaba havale yöntemi ile ödeme seçenekleri bulunuyor. Sunulan tüm ödeme yöntemleri ile kolaylıkla satın alabileceğiniz kartlar ile güvenli şekilde alışverişin keyfini çıkarırken sorun yaşamaz ve hızlı alışveriş yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...