Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Yeni Çıkan Albümler



Yaz mevsimine yaklaştığımız şu aylarda, yeni albümler de birbiri ardına piyasaya çıkmaya başlamış bulunuyor. Özellikle son dönemlerde piyasaya yeni çıkan albümler yaz aylarının coşkusunu şimdiden bizlere hissettirmeye başladı. Yaz aylarına hitap eden cıvıl cıvıl şarkıların yanı sıra, halk müziği başta olmak üzere birçok müzik dalında yeni albüm ve Singlelar müzik severlerin beğenisine sunulmuş durumda.

En Yeni Albümler Hangileri?

Müzik piyasasına yeni çıkan albümler içerisinde birçok müzik türünden albümü bulmak mümkün. En başta müzik piyasasına yıllarını vermiş Nükhet Duru’nun albümü olan Mavi Düşler Single’ı, hayranlarının merakla beklediği bir albüm olarak tüm hayranlarını sevindirdi.
Heyecanlı ve kıpır kıpır şarkılarıyla ve kendine özgü sesiyle tanıdığımız Ege’nin, 7 şarkıdan oluşan
İsyan Şarkılar albümü de müzik marketlerdeki yerini almış bulunuyor.
1990’lı yıllardan beri aynı çizgisini sürdüren ve kendine has bir hayran kitlesi yaratan Soner Arıca, Acoustic Vol. 1 adında çıkardığı albümünde, tüm şarkılarını akustik tarzda söyleyerek hayranlarının karşısına çıkıyor.
Karadeniz müziği denince akla ilk gelen isimlerden olan Davut Güloğlu da son dönemlerde yeni albüm çıkaran şarkıcılardan. Davut Güloğlu, Hayat Devam Ediyor\Bu kadar Naz Olur Mu adlı 15 şarkılık albümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.
Güçlü sesi ile büyük bir hayran kitlesi oluşturan Ziynet Sali de, Deli Divanenim adlı Single albümü ile sevenlerinin beğenisine son dönemlerde albümünü sunan şarkıcılardan.



En yeni albümleri indirmek için : http://mp3indirbey.com/yeni-cikan-albumler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...