Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Nbase PG ve VG'yi karıştırabilir miyim?


İlk olarak bu sorunun cevabı nbase PG ve VG birbirlerine karıştılabilinir. Özellikle oranlar şu şekilde olmaktadır: %100, %90-10, %80-20, %70-30, %50-50

Bu oranlar değiştikçe, daha büyük buhar ve daha fazla lezzet üretebilirsiniz. Topluluğun PG ve VG karışımlarını 70 VG / 30 PG gibi belirli oranlarda kullanmaya meyilli olduğu rahatlıkla söylenebilinir. Bu, güzel atış vuruşu, iyi tat ve ton buğday üretimi sağlayan çoğu her kullanım için optimum oran anlamına gelmektedir.

Nbase (VG): Daha fazla buhar, daha az boğaz vurması anlamına gelmektedir.

Nbase VG e-sıvı kalın ve biraz şekerlidir. Buğulanmış bulut bulutları üretir. VG e-sıvı, aynı zamanda sıvıya tatlı bir lezzet katar. (VG Nbase, Tütün ve Mentol aromalarında bulunur).

Nbase Propilen Glikol (PG): daha iyi boğaz vuruşu ve lezzet anlamına.


PG Nbase daha incedir ve VG Nbase’den daha fazla "boğaz vuruşu" üretir ve bu da sigara içme hissini taklit eder. PG Nbase aynı zamanda bazı insanlar için daha yüksek bir duyarlılık oranına sahiptir, yani bazı insanlar sadece damarlarında PG kullanamazlar. Genellikle yan etkiler hafif alerji semptomlarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...