Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

ÇADIR ÇEŞİTLERİ NELERDİR?

 çadır
 Eski dönemden bu zaman kadar çadır bizim için önemli bir yere sahiptir. Çünkü yeri gelmiş evimiz olmuş yeri gelmiş restorantımız  olmuştur.

Zaman geçtikçe çadır işlevini artırmış ve işlevi  artıkça çeşitleri de artmakla beraber kullanıldığı alana göre tasarlanmıştır.  Çeşitlerini belirtecek olursak eğer bunlar;  manej çadırı,  depo çadırı,  tenis kortları, kümes ve hayvan çadırları , basketbol sahası çadırı, makaslı çadır,  afet ve iskan çadırları, yatakhane çadırları,  iftar çadırları, kamp çadırları, beton yorganları, şeffaf kapamalar, şezlonglar, tabureler, gardroplar,  araç tente ve brandaları, fındık çadırları vb. Sayamayacağımız kadar birçok çadır çeşitleri.


           Çiftçisinden inşaatçısına , hayvancısından turistine herkesin işine yarayan çadırlar kalitesi ile konuşur. Çünkü sizin aldığınız kalitesiz bir  çadır  gerdirildiğinde yırtılır ve bu sizin işlerinizi halletmenizi engeller. Ama kaliteli bir çadırı tercih ederseniz hem işinizi hemen halletmiş olursunuz hem de yıllar boyu kullanabilirsiniz.  Ersel Çadır birçok çadır çeşidi ile yurtdışı yurtiçi bütün müşterilerine hizmet sağlamakta ve kalitesi ile konuşturmaktadır. Müşteri memnuniyeti onlar için önemli olup tercih edilenler arasında diğer çadır firmalarına göre bir sıfır öndedir.

               Kamp çadırı, afet ve iskan çadırları , kümes ve hayvan çadırları vb. Barınak çadırı arıyor iseniz kalitesine daha çok dikkat etmelisiniz. Çünkü kişinin veya herhangi bir canlı varlığın hayatı söz konusu ise bu iş şakaya gelmez ve çadırın yıkılması cana ya da canlara mâl olabilir.

Çadır çeşitleri ve daha fazla bilgi için : http://www.erselcadir.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...