Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Bayan Sandalet VeTerlik Modelleri


 Bayan Ayakkabı


Sandalet ve terlik türü, bilhassa yaz dönemlerinde herkesin tercih ettiği bir model olmaktadır. Topuklu, topuksuz, mini topuklu, ipli, püsküllü, açık, kapalı, yarı açık ve daha nice özelliklere sahip bayan ayakkabı modellerini bulabilirsiniz. İster mağazadan isterseniz de internetten ayakkabı satın alabilirsiniz. Yalnızca sandaletler değil bu arada, terliklerde günlük kullanım için uygun. Biliyorsunuz, birçok şık bayan ayakkabı modeli var son birkaç senedir. Bunları tercih ederek sade bir terlik- elbise şıklığı da yaratabiliyorsunuz.



Ayakkabıya Uygun Çanta Seçimi

Ayakkabı yalnızca giyiminizle değil aynı zamanda aksesuar ve çantanızla da bir bütün olmalıdır. Bu şekilde, daha da şık bir hale bürünebilirsiniz.  Bayan ayakkabı- çanta uyumu için renk uyumu şart değil ama model ve doku uygunluğu önemli. Yani kışın hasır çanta takmak pek uygun olmayacağı gibi, yazın da süet/ kadife gibi kalın kumaşlar kullanmak uygun olmayabilir. Bununla beraber, ayakkabınızın şıklık veya spor/ casual olup olmamasına göre de çanta seçimi yapmalısınız.

Ayakkabı – Giyim Uyumu

Hangi tür ayakkabı giyiyor olursanız olsun, belli noktalarda kıyafetiniz ile uyum içerisinde olmalıdır. Tıpkı çanta- aksesuar seçiminde olduğu gibi kullandığınız pantolon, tişört, kazak, kaban, ceket ya da hangi mevsime dair kıyafete sahipseniz; bunu karşılar nitelikte bir bayan ayakkabı çeşidi olmalıdır. Yazın çok uygun olmayan bir kıyafet ya da ayakkabı türü tercih etmek hoş olmayabilir. Bu nedenle hem renk, hem doku, hem mevsim şartları hem de kıyafet türüne göre ayakkabı seçmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...