Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Kapıda Ödeme ile Kitapp Satın Alın

Kapıda Ödeme

Alışverişlerde gelişmiş online ödeme seçeneklerinin olması henüz tamamen şüpheleri yok etmiş değildir. Kart bilgilerini paylaşmak istemeyen, havale - eft gibi ödeme seçeneklerini ise uğraştırıcı bulan kişiler için kapıda ödeme seçeneği oldukça uygun bulunmaktadır. Kapıda ödeme kitap alışverişi yapan öğrenciler için de oldukça uygun ve kullanışlı olan bir ödeme çeşididir. Kapıda ödeme, kargoyu getirmiş olan kargo görevlisine parayı ödeme şeklinde gerçekleşen bir uygulamadır. Aynı zamanda tüm online alışverişlerde kart ile ödeme seçeneği veya havale – eft ile ödeme seçeneği sunulmaktadır. Genelde kapıda yapılan ödemeler için kargo ücretinin yanı sıra ekstra olarak kapıda ödeme ücreti de ödenmektedir. Bu hemen hemen her firmada bulunmakta olan olağan bir durumdur.



 Kapıda Ödeme Seçeneğinde Nakit ve Kredi Kartı Seçenekleri

  Kapıda ödeme seçeneğimizde genellikle kullanılan uygulama şekli kart ile değil ücreti nakit ödeme şeklindedir. Yukarıda verilmiş olan kapıda ödeme kitap örneği gibi, kitap alışverişlerinizde kargoyu getirmiş olan kargo görevlisine para nakit şekilde verilir ve ödeme bu şekilde gerçekleşmiş olur.

 Kargo Ve Teslimat

  Genellikle ürünlerimiz müşteriye temin süresinden birkaç gün sonra gelmektedir. Sipariş sisteminde verilmiş olan adrese, ürün kargoya verildikten sonra 1 ila 3 gün içerisinde ulaştırılmaktadır. Sıkıntılı gelen kargolar için ise ürün faturası ile beraber alındığı firmaya geri yollanır. Müşterinin isteğine bağlı olarak sıkıntılı üründe ister para iadesi yapılır ister yeni ürün yollanır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...