Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

implant Fiyatları

İmplant tedavisi, diş hekimleri tarafından diş eksikliklerini gidermek için basit bir işlem ile diş kökünü taklit etmesi amacıyla çene kemiğine yerleştirilen özel üretilmiş titanyum parçalar kullanılarak yapılmaktadır. implant fiyatları seçilecek implantın markasına ve tercih edilecek kliniğe göre değişiklik göstermektedir.


 İmplant Tedavisi Ücretleri Pahalı Mıdır?

 
İmplant tedavisinin ne kadar sürdüğü ve implant tedavisinin fiyatı bu tedaviden yararlanmak isteyen hastaların en çok merak ettikleri arasındadır. İmplant tedavisinde ücretlendirme, tedavi hizmetinin verildiği kliniklere ve seçilecek implantın markasına göre değişiklik göstermektedir. İmplant tedavisinde pek çok çeşitte implant markası mevcut bulunmakta ve her klinik farklı markalarda implant ürünleri kullanmaktadır.

  Hastalar tarafından pahalı olarak kabul edilen implantlar, kalitesine göre daha uzun yıllar ağızda kalabilmektedir. Uygun fiyatlı olarak kabul edilebilecek implantlar, hastanın kullanımına bağlı olarak ağız içinde ortalama 5-10 sene dayanıklılık gösterirken, daha yüksek fiyatlarda ve daha kaliteli olan implantlar hastanın kullanımına bağlı olarak ağız içinde 20-30 sene kadar dayanıklılık gösterebilmektedir. Hastalar implant fiyatları konusundaki detaylı bilgiyi klinikteki diş hekimleri ile görüşerek elde edebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...