Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Lazerle Diş Beyazlatma


Lazerle diş beyazlatma işlemi; dişlerdeki yapısal bozukluklara, çocukluk esnasında geçirilen hastalıklar ve antibiyotik kullanımına bağlı olarak kalıcı dişlerde oluşan renk koyuluklarına, bazen sadece yediklerimiz içtiklerimiz veya yaşlanmaya bağlı olarak kaybettiğimiz bembeyaz gülüşleri bize geri kazandıran en kolay yöntemdir.
Ofis’te uygulanan ev tipine göre daha etkili olan beyazlatma sistemi; Beyazlatma cihazları ile mavi görünür ışık ile beyazlatma jelinin aktive edilmesi veya Beyazlatma cihazı yerine lazer cihazı (genellikle diode lazer) ile jelin aktive edilmesi sonucu yapılır. Kaliteli, iyi markalara ait beyazlatma cihazları ile de çok güzel sonuçlar elde edilmesine rağmen, lazerle diş beyazlatma hem daha kısa sürmesi ve daha açık tonlarda beyazlatma elde edilmesi nedeniyle günümüzde daha çok tercih edilmektedir. Lazerle diş beyazlatma en güncel, en güvenli diş beyazlatma yöntemi olup, oluşan hassasiyetler kesinlikle kalıcı ve uzun süreli değildir. Uzman bir hekim tarafından yapıldığı taktirde dişe bir zararı yoktur. Hastaların diğer merak ettiği bir konu ise oluşan beyazlığın ne kadar süre ile kalıcılığını koruyacağı yönündedir. Unutmayalım ki oluşan beyazlığın kalıcılığı hastanın renklendirici çay, kahve, kola, sigara gibi alışkanlıklarından etkilenir. Günde 2 kere diş fırçalayan, diş hekimi kontrollerini aksatmayan, sigara kullanmayan ve aşırı çay, kahve tüketmeyen bireylerde beyazlatmanın kalıcılığı uzun sürecektir. 2-3 yılda bir ofis beyazlatma tekrarlanabilir veya ev tipi beyazlatma ile desteklenebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...