Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Saç Ekimi Nasıl Yapılır ?



Saç Ekimi Nasıl Yapılır?


Saç ekimi işlemi genellikle 4 kişi tarafından yapılmaktadır. Steril bir ortamda yapılan işlemler sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Genetik olarak saç dökülme problemleri olan kişilerde belli bölgeler belirlenmektedir.
Bu bölgelere uygulanan işlem sonrasında saç ekimi gerçekleşmiş olur. Son teknoloji ile geliştirilen mikro cerrahi müdahale olan punchlar ile iki, üç ve dörder şekilde saç kümeleri oluşturulur. Oluşturulan bu saç kümelerine greft adı verilmektedir. Özel solüsyonlar ile saç kökünü besleme işlemi bu bölgelere yapılmaktadır. Aynı zamanda yapılan işlemler tamamen kişilere özel olarak gerçekleşir.

  Cerrahi müdahalede yaklaşık 1 cm kadar saç köküne punch kullanılmaktadır. Fue saç ekimi ile yapılan işlemlerde her seansta yaklaşık 5000 saç köküne işlem yapılarak saç ekimi gerçekleştirilir. Yapılan saç ekimi işlemi sonrasında saç kanallarında toplanmış saç kökleri teker teker deriye yerleştirilmektedir. Yapılan tüm işlemlerin sonrasında, saç tipinize uygun olarak hazırlanan özel solüsyonlar ile saçı temizleme işlemini yapılır. Acısız bir işlem olan saç ekimi sonucu en yüksek olan cerrahi müdahalelerden biridir.


Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...