Firma Rehberi

Firma Rehberi
Alanında En iyi Firmalar

Düğün Fotoğrafçısı Gizem Toker

istanbul düğün fotoğrafçısı

Kadraj ve açı bilgisi bulunan düğün fotoğrafçısı ile birlikte çekilen fotoğraflardan ömür boyu saklanacak fotoğraf albümleri oluşturulmaktadır. Görüntüler tamamen tüm özneleri kapsayacak şekilde profesyonel kadraj bilgisi baz alınarak meydana getirilmekte ve müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır. Sanatsal içeriğe sahip olan fotoğraf albümlerinde aynı zamanda davetiye, nikah masası gibi düğüne dair materyaller de albüme katılmaktadır.

Düğün Hikayesi Hizmetleri


Son yılların popüler hizmetlerinden biri de düğün hikayeciliğidir. Tamamen kişiye özel olan düğün hikayeleri ile birlikte fotoğraflardan oluşan kolajlar ve düğünün baştan sona hikayesini taşıyan görüntülerden filmler meydana getirilmektedir. Gelinin evden çıkarken çekilmeye başlanan fotoğrafları hazırlık süreçlerinden kuaförlere kadar uzanmaktadır.
Gelinin düğün hikayesi filminde yer almak isteyen tüm arkadaşları ve aile dostları da düğün hikayesi hizmetleri kapsamında bulunmaktadır. Aynı şekilde damadın da tüm düğün hikayesi içerisinde A'dan Z'ye fotoğrafları çekilmektedir. Albümlere ek olarak çeşitli çerçeveler de düğün fotoğrafçılığının sunduğu hizmetler arasında yer alır. Kısa film tadında olan düğün hikayesi ile birlikte tamamen sizin imzanızı taşıyan ve sevdiklerinizi de kapsayan hikayelerin sahibi olabilirsiniz.

istanbul Düğün Fotoğrafçısı : http://gizemtoker.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Dönüşümler

Dijital dönüşüm: teknoloji dönüşümü değil, iş yapma şeklinin dönüşümüdür. İş yönetimini teknoloji odaklı yapmak istiyorsanız ve girişimci ru...